carns selectes, embotits i formatges
Xarcuteria Quimet
Avda. República Argentina, 189
Sarrià - St. Gervasi
08023 Barcelona
Telèfon 93 417 26 54
Com comprar?


Preus

És possible que el cost d'alguns productes variï lleugerament degut al tall dels productes a pes o del pes d’alguns productes que es venen per unitats. Per exemple, en cas que vostè demani un pollastre sencer, tot i ser per unitats, el seu pes pot variar.

Forma de pagament

El pagament es realitzarà contrareemborsament, en efectiu o amb targeta de crèdit.

Recollida a la botiga

El nostre horari d’entrega de comandes de la botiga és de 8:30 a 14:30 i de 17:00 a 20:30, de dilluns a divendres, i dissabtes de 8:30 a 14, sempre per comandes rebudes 24 hores abans.

Properament tindrà al seu servei el repartiment a domicili.

La comanda

En realitzar la seva comanda haurà d'indicar com vol els productes a l’espai dels comentaris. Per exemple:

- Si vostè ha comprat 6 hamburgueses de pollastre:
En safata de dos en dos per congelar.


Pot utilitzar el camp "Com ho vol?" quan no sàpiga el pes d'un producte, deixant el camp "kg" sense omplir. No obstant, es comptarà per defecte 0,100 kg (100 grams), la qual cosa pot provocar una variació al preu total.


També el pot fer servir per especificar si vol el producte en safata, en paper, o, en el cas dels embotits i formatges, envasat al buit.

Recordatori: estimat client, si vostè vol garantir la totalitat de les comandes, li recomanem realitzar-les amb 24 hores d’antelació, ja que alguns cops no disposem del producte al moment de la comanda i necessitem un marge per a la seva preparació per així garantir la comanda al 100%.

Dades personals

Si vol rectificar alguna dada personal del seu registre d'usuari, si us plau escrigui'ns a quimet@quimet.cat indicant-nos el canvi que vol realitzar.