carns selectes, embotits i formatges
Xarcuteria Quimet
Avda. República Argentina, 189
Sarrià - St. Gervasi
08023 Barcelona
Telèfon 93 417 26 54
  Empresa


empresa empresa empresa empresa empresa empresa
empresa empresa empresa empresa empresa empresa
empresa empresa empresa empresa empresa
empresa empresa empresa empresa empresa
Breu història

La Xarcuteria-Carnisseria Quimet té els seus orígens el mes de juny de 1960, data en què va obrir les portes l’actual establiment, situat a l’Avinguda República Argentina n 189, en Quimet pare. Abans havia estat uns anys formant-se en diverses botigues del sector i es va establir pel seu compte en un altre local, al cap damunt de la mateixa República Argentina, en unes antigues galeries alimentàries.

En Quimet amb la seva esposa, la Rosa, emprèn un viatge de molts anys i junts aconsegueixen convertir el seu negoci en un establiment de referència al barri, buscant sempre els millors productes, la millor qualitat i el servei més proper De ser en els seus inicis tan sols una cansaladeria, a poc a poc anem introduint al públic una gran gama de formatges nacionals i d’importació. Amb els anys la botiga es reinventa constantment, sense deixar de copsar les inquietuds del sector i la seva clientela.

Gràcies a la incorporació del seu fill Quim, actual propietari del negoci, s’amplia l’oferta amb la introducció de vedella selecta certificada, aviram seleccionat i una gran ventall de formatges d’arreu.

Seguim renovant el local per adaptar-lo a les noves normatives, tant tècniques com sanitàries (Autoritizació Sanitària BCN-XA-40).

Actualment continuem endavant amb la nostra filosofia de sempre, mantenint un personal altament qualificat, amb molta experiència dins el sector, estable i en constant formació, per tal d’oferir un vincle directe amb el client i respondre sempre a les seves necessitats.

En Quim, membre actiu de la Fundació d’Oficis de la Carn, realitza constantment cursos de formació culinària, sanitària, de tècniques alimentàries, màrqueting, etc., que ens permeten estar al dia en el mercat i la demanda dels nostres clients.

El nostre objectiu és donar un servei proper i de qualitat, mantenint la tradició però anant una mica més enllà: oferint sempre innovació. Volem que trobeu el millor per a les vostres necessitats i ens agrada aconsellar-vos en tot moment d’allò que és més adient per a vosaltres.

En aquest moment, obrim la nostra casa via on-line per oferir-vos tot els nostres productes de sempre i informar-vos puntualment de les novetats i especialitats de l’obrador Quimet, que desitgem que tinguin l’acceptació de sempre.

Esperem la vostra visita,oferint-vos: Tradició - Qualitat - Servei - Innovació

Moltes gràcies!


Horari de botiga

Dilluns a divendres: de 8:30 a 14:30 i de 17 a 20:30
Dissabtes de 8:30 a 14


Plànol

Avda. República Argentina, 189
Telf. 93 4172654
Sarrià - St. Gervasi
08023 Barcelona
Faci clic per veure el plànol